© 2017; Dana Hribová - KV homedesign.cz

designér Karlovy Vary

PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU

Do třetice projekt pro klienty "Refresh obývacího pokoje" . Žijí v rodinném domě, jehož spodní část kdysi obývali prarodiče. Nyní se klienti rozhodli celou spodní část přestavět pro sebe, aby děti měli k dispozici vrchní část domu. Zadání tedy vyžadovalo vytvoření ložnice s místem pro infrasaunu, obývacího pokoje s jídelnou a kuchyně. Dále si klientka přála šatnu, pokud by to dispozice umožnila. 

Původní prostor byl opravdu netradičně řešený, za roky obývání k původním třem místnostem přibyly různé přístavby a celé to působilo spíše jako zvláštní bludiště. Navrhla jsem tedy několik stavebních úprav, abych vytvořila funkční a přehledný prostor. Díky nim vznikla jak šatna, tak důmyslná spíž před kuchyní pro ukládání zásob potravin.  Celkově projekt považuji za jeden ze svých nejlepších počinů a moc jsem si ho užila.

CO MĚ NEJVÍC BAVILO - vymýšlení nové dimenze, stavební úpravy